Sayfalar

9 Aralık 2012 Pazar

survivor 2013

survivor 2013
survivor 2013
başlayacak olan yeni yarışma yeni sezonda star tv ekranlarında Acun ılıcalı yönetmenliğinde yapılacak. 2013 yılı içerisinde Mart ayı başlarında başlayacak olan yarışmaya katılmak isteyenler Survivor 2013 Kayıt adresini ziyaret edebilirler.

Benzer Haberler


IDF kayma tugay komutanları düzenli koordinasyon toplantıları ile Filistin karşılıkları Kıpırdama ve savunma kuruluşu herhangi bir olası yükseltme alanında izleme. Güney Amerika ülke genelinde şehir meydanlarda toplamaya hazırlanan destekçileri şok ve üzüntü ile 58 yaşında sosyalist lider haber, duyuru bir gece yayın Cumartesi günü Cumhurbaşkanlığı Sarayı yapan.

Chavez'ın sağlık sorunları opec ülke yönetiminde yaptığı 14 yıl sonuna büyü olabilir net oturum açma henüz, yeni bir seçim yapılacak olsaydı, destekçileri Başkan Nicolas Maduro için oy gerekir dedi.

"Bu kesinlikle, kesinlikle gerekli, ben yeni bir cerrahi müdahale geçmesi," Cumhurbaşkanı konuşmasında sırasında o bakanları tarafından çevrili söyledi.

"Tanrı'nın gibi önceki vesilelerle, biz bunun dışında galip gelecek olacaktır. Ben tam buna inanıyorum."

Chavez'ın son derece merkezi yönetiminden asi bir geçiş, dünyanın en büyük petrol rezervlerinin bulunduğu ülkedeki siyasi istikrarsızlık ürkütücü yol açabilecek.

Cumhurbaşkanının Müttefikler onu dünyanın en tanınan liderlerinden biri - ve en sert eleştiriler Washington - yaptı ve onun ele avuca sığmaz koalisyon askeri liderleri ve solcu eylemciler denetlemek mücadele karizması yok.

Chavez'ın durumu hakkında spekülasyonlar sırasında en son ziyareti Haziran 2009 tarihinden beri nerede o üç kanser işlem geçirdiği Küba - tıbbi testler için sonuçlandı genel görünümden bir üç haftalık aradan büyümüş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder