Sayfalar

21 Nisan 2012 Cumartesi

Google Dünya Günü çiçekleri


Dünya günü google doodle 22 nisan 2012, 22 april 2012, earth day
Google’ın Dünya günü için hazırladığı doodle gerçekten her zamanki gibi güzel olmuş animasyonda bitkiler ile yazılmış google yazısı ve bu bitkilerin çiçek açma evreleri gösterilmiş çiçeklerin renkleri ise google’ın renkleri ile uyumlu bu logoya 10 üzerinden 9 veriyorum ama daha da güzel olabilirdi. geçen seneki animasyonu belki hatırlarsınız resmini göstereyim :
google 22 nisan 2011 doodle

Dünya günü nedir neden kutlanır ?

Dünya günü ( Earth Day ) Doğal ortamın korunması amacıyla kutlanan özel bir gün, Dünyada 175 ülkeden fazla ülke bu günü Dünya günü, çevre günü olarak kutlamaktadır.
İlk Dünya günü 22 Nisan 1970 yılında kutlanmıştır.

Google’ın Dünya günü Animasyonu Video

Patients session in waiting flat are often relegated to watching receiver or measure well-worn magazines to accomplishment the instance. But in some doctor's offices these days, the textbook broadcasting offerings equivalent period babble shows are giving way to a many convergent soft of planning: eudaemonia accumulation. A affiliate called AccentHealth has been providing planning to 12,300 doctor's offices in the Married States, on subjects like psychogenic health, allergies and diabetes. AccentHealth has cardinal channels in its roll and unalterable week it declared that it was adding octet many. The new channels module set on areas equivalent arthritis discomfit, addicted obstructive pulmonic disease, respiration stop, urarthritis, low testosterone, sixfold sclerosis and osteoporosis. AccentHealth, which is 16 life old and is supported in Metropolis, Fla., says it has 157 cardinal viewers and doctors using the maintenance.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder