Sayfalar

24 Temmuz 2011 Pazar

şahinnparadisegelenekselramazancoşkusu

Lütfen bize destek amaçlı aşaıdaki vermiş olduğum makalenin en altındaki linki tıklayın teşekkürler şahinnparadisegelenekselramazancoşkusu
şahinnparadisegelenekselramazancoşkusu
şahinnparadisegelenekselramazancoşkusu Selamlar sevgili 3 ay okurları bu yazımızda katılmış seo yarışması ile alakalı bir makale yazacağız
Bu yazımızdaki otelimizin ismi Şah inn paradise tatil köyü veya hoteli olarak geçmektedir bu otelimiz 5 yıldızlı olup bir aile ve islami otel olarak en iyi otellerden bir tanesi olmayı hak ederek misafirlerine istediği memnuniyeti sunmaya devam etmektedir.
şahinnparadisegelenekselramazancoşkusu
Antalyanın en iyi diyebileceğimiz Şah inn paradise hakkında bir kaç bilgi vereceğim : şahinnparadisegelenekselramazancoşkusu
ŞAH INN PARADISE TATİL KÖYÜ şahinnparadisegelenekselramazancoşkusu  DANIŞMA şahinnparadisegelenekselramazancoşkusu
Resepsiyonumuz 24 saat hizmetinizde olup, Misafir ilişkiler ofisi 09.00-22.00 saatleri arasında hizmetinizdedir.

HALK İLE İLİŞKİLER şahinnparadisegelenekselramazancoşkusu
Misafir ilişkileri servisimizdeki görevli elemanlarımızdan tatil köyü ve çevresi ile ilgili bilgiler alabilirsiniz.
ARIZALAR şahinnparadisegelenekselramazancoşkusu
Odanızda olabilecek arızalar için Halkla ilişkiler ve Resepsiyonumuz sizlere derhal yardımcı olacaklardır.

KAYIP EŞYALAR şahinnparadisegelenekselramazancoşkusu

Bir şey mi kaybettiniz, yoksa bir şey mi buldunuz? Bu gibi durumlarda Resepsiyonumuz ve Halkla ilişkiler sizlere yardımcı olacaktır.

KIYAFETLER şahinnparadisegelenekselramazancoşkusu

Havuz ve plaj kıyafeti ile sadece plaj ve havuz kafeteryalarında oturulabilir, ana restoranlarda oturulamaz.Lütfen ıslak mayolarınızla kapalı alanlarda oturmayınız.

ANAHTARLAR

Oda kartlarınızı Tatil köyünden  ayrılırken Resepsiyon´a bırakmayı unutmayınız lütfen. Oda kartınızın kaybolması halinde 10 tl ücret alınmaktadır.

AYRILIŞ SAATI
Tatil köyümüzde oda çıkış saati 11.00´dir. Bagajlarınızı bagaj odasına koyabilirsiniz.

GEÇ ÇIKIŞLAR

Ücrete tabi olan geç çıkışlar için bir gün önceden Resepsiyon´a bilgi veriniz lütfen. Oda durumumuz müsait olduğu takdirde kişibaşı    %50 indirimli ödeyerek en geç saat 16.30´a kadar odanızı tutabilirsiniz.

ÇAMAŞIR

Yıkanmasını istediğiniz çamaşırları çamaşır listesine işleyerek çamaşır torbası ile yatağınızın üstüne bırakınız.Liste ve torba dolabınızdadır. Çamaşırlarınız 11.00 den önce alınır ve ertesi gün akşam geri getirilir. Çamaşır ücretleri oda hesabınıza yazılır ve ayrılış günü tahsil edilir.
ÇOCUK KULÜBÜ
Çocuk kulübümüz saat 11.00-12.00 / 15.00-17.00 saatleri arasında 05-12 yaş çocukları için hizmetinizdedir.

DÖVIZ

Resepsiyonumuz 24 saat hizmetinizdedir. Dövizleriniz günlük Merkez Bankası alış kurundan bozulur ve %4 extra komisyon alınır.

DISKO

Bayanlara özel diskomuz haftanın 3 günü 23.00 ile 02.00 saatleri arasında açıktır.

EMANET KASA

Tatil köyümüzde emanet kasalar ücretsizdir.Kasaya konmayan nakit ve diger degerli esyalarinizin kayibindan otel sorumlu tutulamaz.Kasa kullanim talimatini mutlaka okuyunuz. Şifrenizi unutmanız durumunda lütfen Resepsiyon’a başvurunuz.

EVCIL HAYVANLAR

Hijyenik koşullar nedeni ile tesisimize evcil hayvan alınmaz.

EĞLENCE VE SPOR
Gün boyu çeşitli oyunlar,eğlenceler, spor ve spor yarışmaları,gece showları ile ilgili detaylı tüm bilgileri info Boardlar’dan ve Animasyon ekibimizden alabilirsiniz.

ELEKTRIK

Tatil köyümüzdeki elektrik 220 volt olup elektrik kesintisi olduğu takdirde Jeneratörümüz otomatik olarak devreye girer. Lütfen odanızda ütü ve benzeri elektrikli mamuller kullanmayınız.

HAVLU VE ÇARŞAFLAR

Çarşaflarınız ve, banyo havlularınız gün aşırı değiştirilir.Lütfen odanızdaki beyaz banyo havlularınızı plaj,havuz ve diğer ünitelerde kullanmayınız. Renkli plaj havlularınızı,havlu kartlarınızı gösterip havuzdaki görevlilerimizden alıp kirli plaj havlularınızıda da her gün 09.00-12.00 ve 14.00.19.00 saatleri arasında değiştirebilirsiniz. Ayrılış günü havlularınızı görevlilere teslim edip almış olduğunuz havlu kartlarınızı da Resepsiyon´a geri veriniz. Havlu kartlarınızı kaybettiğiniz takdirde 20 TL tahsil edilir. Plaj ve Havuzda saat 08.30 dan önce rezervasyon amacı ile şezlongların üzerine koymuş olduğunuz havlularınızın başında olmadığınız takdirde havlularınız görevlilerimiz tarafından kaldırılır ve kaybolan şahsi eşyalarınızdan da tatil köyü idaresi sorumluluk almaz.
İNTERNET
Otelimizin genelinde kurulu bulunan Kablosuz internet sistemi ile birlikte odalarınızdan ve genel mekanlarda kişisel bilgisayarlarınızdan ücretsiz kullanım yapabilirsiniz.

MİSAFİRLERİNİZ İÇİN

Konaklamanız esnasında sizi ziyarete gelen misafirlerinizin tesisten günü birlik olarak saat 17.30´a kadar faydalanabilmeleri için Otel Resepsiyonuna kişi başı …..TL ( tarihe göre değişim göstermektedir)ödemeniz gerekmektedir.17.30 dan sonra ayrılacak misafirlerimizden de extra olarak ücretlerin tahsil edileceğini bilgi ve anlayışlarınıza sunarız.
ODA BAKIMI
Odanızdaki eksikler , bakım ve onarım için resepsiyon veya halk ile ilişkiler telefonunu arayabilirsiniz.

OYUN SALONU

Otelimizde yer alan lunaparkta bilardo,langırt,play station tarzı oyunlardan ücretli olarak yararlanabilirsiniz.

ODA SERVİSİ
Odanızda bulunan menü kartına göre servis yapılır ve ücretleri oda hesabınıza yazılır.Siparişleriniz için 000 numaralı telefonu çevirmeniz yeterlidir.(ÜCRETE TABİDİR)

KREDI KARTLARI

Otel harcamalarınızı nakit veya kredi kartı ile ödeyebilirsiniz.Şahsi çekler kabul edilmez.

TELEFON

Odanızdan ve Tatil Köyü içinden yapacağınız Yurt içi ve Yurt dışı görüşmeler ücrete tabi olup Resepsiyona ödeme yapabilirsiniz.

TAKSI

Taksi  ihtiyacınız için  Resepsiyondan yardım isteyebilirsiniz.

TELEVIZYON

Televizyon kanallarınız ile ilgili bilgiler televizyonunuzun üzerindeki info da mevcuttur. Lütfen televizyonunuzun ayarları ile oynamayınız, infodaki kanallar dışında başka kanal mevcut değildir.

UYANDIRMA

0´ı çevirerek Santral elemanımızdan yardım alabilirsiniz.

ALIŞVERIŞ

Alışveriş merkezinde bulunan mağazalarımızdan günün her saati faydalanabilirsiniz..

DOKTOR
08.00 – 22.00 arası Doktor ofisimiz açık olup doktor ofisine başvurabilirsiniz. Bu saatler dışında Resepsiyon´a veya Halk ile ilişkiler servisine müracaat ederek , istendiği takdirde doktor ofise çağrılacaktır. Doktor hizmetleri ücrete tabi olup, ücret doktorun kendisine ödenir, oda hesabına kredi olarak yazılamaz.
ARAÇ KIRALAMA
Resepsiyondaki Lobby alanımızda bulunan kiralık araba servisinden her türlü araç kiralayabilirsiniz.

INTERNET CAFE

Internet Cafe´de bulunan Bilgisayarlardan 10.00 -22.00 saatleri arasında ücretli olarak faydalanabilirsiniz.

KUAFÖR

Otelimizdeki Bay ve Bayan kuaförümüz sizlerin hizmetindedir.

MARKET

Alışveriş merkezinde bulunan marketimizden gazete, mecmua, kartpostal, pul v.b ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

SU SPORLARI

Sahilde bulunan su sporları merkezimizdeki jet ski, banana,ringo,deniz bisikleti,kano´dan ücretli olarak yararlanabilirsiniz.

FITNESS CENTER
Tatil köyümüzde sizlere sunulan Fitness Center saat 10.00-12.00 / 15.00-17.00 saatleri arasında formunuzu korumanız için hizmetinizdedir. Misafir ilişkilerine bildirilen talep doğrultusunda sabah saatlerinde değişiklik yapılabilir.Fitness Center ekipmanlarının kullanımı sizlerin sorumluluğunda olup,18 yaşından küçüklerin ebeveynleri olmadan Fitness Center´i kullanmamaları rica olunur.
SPA MERKEZİ
Bay ve bayan SPA merkezlerimiz Türk hamamı, sauna, fitness center,dinlenme salonu,cilt bakımı ,güzellik merkezleri ile dinlenmeniz ve rahatlamanız için profesyonel ekibi ile sizlere hizmet vermektedir.Türk hamamı,sauna ve fitness center ücretsiz olup özel hizmetler extra ücrete tabidir.Daha fazla bilgi için lütfen SPA merkezimizi ziyaret ediniz.

HAMAM / SAUNA ( BAY )
Her gün 10.00-22.00 saatleri arasında hizmetinizdedir.
HAMAM / SAUNA ( BAYAN )
Her gün 09.00-18.00 saatleri arasında hizmetinizdedir.

HAVUZLAR ( BAY )
Baylara özel bir adet kapalı,bir adet açık , bir adet aqua ,bir adet baba çocuk havuzu ve bir adet de Çocuk havuzu ile birlikte toplam 5 adet havuzumuz mevcuttur. İlaçlama ve havuzun ertesi güne hazırlanması sebebi ile baylar için saat 19.00´dan sonra havuza girilmesi sağlığınız açısından zararlıdır.Havuzlarda oluşabilecek tehlikelerden korunmak amacı ile tehlikeli şakalardan kaçınınız.
BAYANLARA ÖZEL HAVUZLAR
Bayanlara özel bir adet tatlı su , bir adet tuzlu su,bir adet aqua,bir adet anne çocuk havuzu ve bir adet de çocuk havuzu olmak üzere toplam 5 adet havuzumuz mevcuttur. Bayanlar tesisimiz saat 09.00 – 18.00 arasında hizmet vermektedir.İlaçlama ve havuzun ertesi güne hazırlanması sebebi ile baylar için saat 19.00 ve bayanlar için saat 18.00´dan sonra havuza girilmesi sağlığınıza zararlıdır. Havuzlarda oluşabilecek tehlikelerden korunmak amacı ile tehlikeli şakalardan kaçınınız.

MASAJ ( BAYAN )
Her gün 09.00-18.00 saatleri arasında bayan SPA Merkezlerimizde hizmet vermektedir. Masaj, Hamam yıkama (kese) ücretlerini SPA Merkezinde bulunan Resepsiyon görevlisine ödeyebilirsiniz.SPA Merkezinde alınan hizmetler oda hesabınıza yazılamaz.

MASAJ ( BAY )
Her gün 10.00-22.00 saatleri arasında bay SPA Merkezlerimizde hizmet vermektedir. Masaj, Hamam yıkama (kese) ücretlerini SPA Merkezinde bulunan Resepsiyon görevlisine ödeyebilirsiniz.SPA Merkezinde alınan hizmetler oda hesabınıza yazılamaz.
şahinnparadisegelenekselramazancoşkusu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder